A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Телеміст лідерів учнівського самоврядування м. Біла Церква

Дата: 21.09.2018 17:33
Кількість переглядів: 120

21 вересня 2018 року о 15.00 у БНВО «Перша Білоцерківська гімназія - школа І-го ступеня» відбувся перший учнівський телеміст лідерів учнівського самоврядування м. Біла Церква та лідерів учнівського самоврядування м. Попасна Луганської області з нагоди Міжнародного дня миру та підбиття підсумків благодійної акції «У Попасну для малечі зберемо до школи речі».

Мета заходу – побудова діалогу між молоддю з різних регіонів України, зокрема з областей, які постраждали від збройних конфліктів на сході України. Персональна та колективна ідентичність, комунікація й активне спілкування, діалог, поняття конфлікту та вирішення конфлікту, участь молоді у миро будуванні – проблеми, які порушувала учнівська молодь у своєму діалозі.

Захід було ініційовано управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради та лідерами учнівського самоврядування нашого міста.

До всіх учасників телемосту звернувся начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Ю. Ф. Петрик зі словами вдячності за милосердя, доброту й щедрість. Освітяни Білої Церкви пишаються такою молоддю, яка переймається проблемами інших, адже чужої біди не буває. І якщо разом боротися зі злом, разом допомагати, то швидше можна здобути таку омріяну перемогу.

Учасники телемосту розробили власні ініціативи з побудови діалогу, які в подальшому реалізують у своїх громадах.

Під час акції учнівська молодь міста мала зв’язок з лідерами учнівського самоврядування м. Попасна, Луганської області, а особливо з лідерами, які цього року відвідали пришкільний табір для лідерів учнівського самоврядування «Успішний крок» на базі Білоцерківської гімназії № 2.

Під час проведення телемосту відбувся діалог між учнями та вирішення спільних тренінгових завдань із проблеми збереження миру, безпеки, попередження та вирішення конфлікту.

На завершення учнівська молодь нашого міста передала зібрані для всіх дітей Попаснянщини канцелярське приладдя, спортивне обладнання та цікаві книжки  українською мовою. Ще раз привітали з новим навчальним роком та побажали всім успіхів у навчанні та наполегливості, а найголовніше – миру. Миру в кожному домі, місті, нашій соборній і незалежній Україні. Ми одна країна!


« повернутися

Вхід для адміністратора