A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2022 11:00
Кількість переглядів: 2095

 

Щорічно 1 червня світ відзначає Міжнародний день захисту дітей, проте для усвідомлення необхідності їх захисту та їхніх прав суспільству потрібно було пройти певний період розвитку, еволюціонувати. На жаль, цьогоріч життя українських дітей обпалене війною і жахливим втратами, тому першочерговою є психологічна підтримка не лише внутрішньо переміщених родин, а й загалом усіх дітей, дитинство яких повинне бути мирним і щасливим!

Кілька років поспіль Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради ефективно співпрацює з Громадською організацією «РеСУРС» (керівник ГО - Клочко Алла) щодо підвищення професійної кваліфікації педагогічних працівників та соціалізації дітей з особливим освітніми потребами. Новим кроком для розвитку цієї співпраці став проєкт «Усе буде Україна!», спрямований на психологічну підтримку й організацію заходів для дітей і підлітків України, зокрема з родин військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб.

Ось і сьогодні з нагоди Міжнародного дня дітей ГО «РеСУРС» за фінансової підтримки небайдужих благодійників подарували родинам внутрішньо переміщених родин і дітям нашої громади яскравий флешмоб із повітряними кульками, маленькими сувенірами та аніматорами, а для батьків – психологічну підтримку й допомогу. Незабутнім моментом стали слова дівчини з Маріуполя: «Перемога затрималася, але ми її незламно чекаємо…»

Усе буде Україна! Слава нації!

Віримо в наш героїчний народ та ЗСУ!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора