A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вебквест "Пригоди посіпак у галактиці Інтернет". Опорний ліцей-гімназія №20

Дата: 16.02.2022 11:30
Кількість переглядів: 63

 

З 7 по 13 лютого 2022 року учні 5-6 класів Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20 взяли участь у вебквесті "Пригоди посіпак у галактиці Інтернет". Квест проводився з нагоди відзначення Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day).

Юні мандрівники разом з посіпаками Бобом і Кевіном вирушили у цікаву галактичну подорож. Щодня опинялися на новій планеті, дізнавалися, які поганці є в Галактиці Інтернет, та вишукували методи боротьби з ними.

На їхньому шляху зустрічались кібербики, фішери, віруси, фейки, інтернет-залежності, і навіть, на перший погляд не така вже й погана, соцмережа.

Всі ці "поганці" несуть небезпеку, тому варто притримуватись суворих правил поведінки під час роботи в Інтернеті.

Вся діяльність учасників вебквесту координувалася на платформі Google Клас - захищеному, зручному, багатогранному та вже такому звичному цифровому інструменті. Його можна використовувати не тільки для вивчення навчальних предметів, а й для позакласної роботи. 

Щиро дякуємо всім учасникам міжгалактичної подорожі за участь!!!! Бажаємо всім щоденної безпечної подорожі безмежними просторами Інтернету, пам'ятати правила, уникати "поганців", отримувати тільки достовірну інформацію! Разом до найкращого Інтернету!


« повернутися

Вхід для адміністратора