A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День безпечного Інтернету в БЗШ №3 ім. Т. Г. Шевченка

Дата: 10.02.2022 12:32
Кількість переглядів: 80

 

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом “Разом для найкращого Інтернету” (Safer Internet Day).

Для учнів нашої школи проведені різнопланові заходи, серед яких: конкурс малюнків «Ми за безпечний Інтернет» ( для учнів 3-4 класів), онлайн квест для учнів 3-6 класів з метою підвищення освіченості з питань безпеки в Інтернеті. Для учнів 5-7 класів були проведені уроки з інформатики по темі «Правила безпечного користування Інтернетом». Діти досліджували позитивні і негативні наслідки Інтернету, виконуючи інтерактивні вправи та вибираючи правильні варіанти відповіді на ситуації вікторини «Мій безпечний Інтернет», розгадували кросворд та складали анаграми. На завершення уроку сформулювали правила безпечної роботи в Інтернеті.

Для учнів 8-9 класів проведений тренінг “КІБЕРБУЛІНГ. ІНТЕРНЕТ БЕЗПЕКА”. Діти виконували вправу «Асоціативний кущ» до слова Кібербулінг, переглядали відеоролик «Види кібербулінгу усе, що треба знати для забезпечення прав підлітків», на віртуальній дошці Jamboard виконували завдання на відповідність «Типи кібербулінгу», на завершення записали правила «Як не стати жертвою кібербулінгу».

Учитель інформатики Кононенко К.А долучилася до “Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян до Дня безпечного інтернету”, а учні 4 – Б класу (класовод Ястреб Л. П.) отримали сертифікат за пройдений тест «Кіберсвіт під контролем» на платформі «Всеосвіта».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора