A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Заходи до Дня Соборності України в Скребишівській гімназії

Дата: 21.01.2022 16:34
Кількість переглядів: 100

 

Це визначна подія для учнів, адже ідеями братертсва і єднання просякнуті всі сторінки історії нашої країни. Діти нашої гімназії теж залучилися до цих ідей. У рамках державного свята Дня Соборності України учні 7 класу взяли участь у тематичній акції "Стрічка єднання", що відбулася на уроці історії, символічно поєднали міні-карти - частини України з елементами українських вишиванок, створивши образ соборної держави. Учні 6 класу створили яскраві стрічки та  листівки "Україна єдина", складали асоціативний кущ "Україна і Соборна Україна".

За розкладом пройшли тематичні виховні години: «Україна неподільна» в 3-4 класах, «Єднання заради Незалежності» з переглядом мультимедійних презентацій в 1-2 класах, патріотичний брейн-ринг "Україна - моя єдина" в 7-8 класах, квест «Ланцюг соборності» в 9 класі.  Класні керівники підійшли до цього креативно і творчо. Учні не були сторонніми спостерігачами, а взяли активну участь: вони створювали презентації, зачитували повідомлення для однокласників, створювали живий ланцюг, як символ Соборності України і виконували інтерактивні вправи для розуміння поняття «соборність».

Ці заходи подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора