A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ІІ засідання "Школи новопризначеного вихователя" для молодих педагогів дошкільних навчальних закладів міста в ДНЗ №2 "Берегиня"

Дата: 18.01.2022 19:00
Кількість переглядів: 103

 

Шлях молодого фахівця до вершин професійної майстерності надзвичайно важливий. Тому досвідченим наставникам необхідно передавати свій досвід, навчаючи професійним навичкам, сприяти росту педагогічної майстерності молодих вихователів, які тільки починають свою педагогічну діяльність.

Так досвідчений вихователь-методист ДНЗ №2 «Берегиня» Петровська Н. А. в стінах свого закладу провела ІІ засідання «Школи новопризначеного вихователя» для молодих педагогів дошкільних навчальних закладів міста, метою якого було сприяння підвищенню фахового рівня, розвитку творчого потенціалу молодого вихователя, удосконаленню майстерності, озброєнню новітніми знаннями, методикою та технологією виховання.

У ході роботи був проведений «Круглий стіл» з проблеми: «Організація та проведення освітнього процесу з дітьми раннього та дошкільного віку». На якому наставник зауважила, що вихователю належить ключова роль в організації освітньо-просторового пізнання, основною метаю якого є прагнення педагога побудувати, змоделювати освітній процес так, щоб кожна дитина опинилася у сприятливих умовах для її розвитку, відчула комфортний вплив і підтримку у відносинах з однолітками та атмосфері особливої доброзичливості, щирості, поваги один до одного.

Адже правильно створене предметно-ігрове середовище дає дітям можливість інтегрувати новий досвід отримання знань і вмінь через розгортання допитливості в різних видах діяльності.

У ході практичного блоку молоді вихователі мали можливість переглянути та долучитися до проведення інтегрованої діяльність під час освітнього процесу з використанням предметно-ігрового середовища «Види транспорту» з дітьми старшого дошкільного віку (освітні напрями «Дитина в соціумі», «Гра дитини», «Дитина в природному довкіллі», «Мовлення дитини», «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі»), яку запропонувала для роботи з дітми вихователь старшої групи «Колосочок» Мельник О. М.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора