A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тематичний тиждень "Снігова феєрія" в ЗДО (ЦРД) №18 "Ясочка"

Дата: 18.01.2022 15:44
Кількість переглядів: 203

 

Здавалося б, ми не хочемо приходу зими – холоду та коротких, похмурих днів. Але є причина, з якої багато людей з нетерпінням очікують саме на цю пору року. Це сніг – біле природне диво. Яка ж бо зима без снігу!

Коли засіють з неба грайливі сніжинки, загаптують усе навколо білим мереживом і, з'єднавшись докупи, ляжуть на землю пухким покривалом, тоді й радісніше, й розваги веселіші.

У дошкільному навчальному закладі (центрі розвитку дитини) №18 «Ясочка» до Всесвітнього дня снігу пройшов тематичний тиждень «Снігова феєрія».

Витончені сніжинки, сріблястий іній, пухнасті замети – сніг буває різним, але він завжди викликає захват, відчуття чистоти, створює атмосферу казки. Сніг подарував дітям безліч розваг: катання на лижах, ліплення снігових фігур, будівництво фортець, дослідження снігових перетворень.

Інструктор з фізкультури та педагоги організували справжню снігову феєрію, збагатили дозвілля дітей, навчили бачити сніг по-різному. Пухкий чи колючий, іскристий чи тьмяний – сніг завжди дивує і радує дітей та дорослих.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора