A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

"Ой, ти зимонько-зима, ти розваг нам додала". Зимові прогулянки в ДНЗ №2 "Берегиня"

Дата: 13.01.2022 08:30
Кількість переглядів: 107

 

Зима – це казкова пора року, коли є чудова можливість дітлахам розважитись, весело та з користю для здоров’я провести час. Немає такої дитини, яка б не любила зимових розваг і не мріяла аби взимку швидше піти у двір на захоплюючу прогулянку.

Довгоочікуваний сніг став неабиякою втіхою для вихованців ДНЗ №2 «Берегиня». Можна стільки різноманітних ігор вигадати! Сніг - це купа неймовірно позитивних емоцій!   Зимовими днями діти усіх вікових груп закладу з великим задоволенням розважаються зі снігом, милуються зимовими краєвидами, катаються на санчатах, лижах, граються у хокей, вправно працюють лопатами, розчищаючи сніг, будують  фантастичні споруди, проводять досліди!

Заняття спортом і прогулянки на свіжому повітрі сприяють зміцненню імунітету, ліплення снігових фігур розвиває творчість і майстерність дітей, рухові ігри дарують заряд енергії та позитивний настрій.

Життєрадісні, бадьорі, щасливі і веселі повертаються малюки у свої групи з прогулянок. Педагоги не менше радіють приходу чарівної пори року, адже це час коли оченята їхніх  вихованців світяться від щастя.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора