A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Феєрія новоріччя в ДНЗ №2 "Берегиня"

Дата: 24.12.2021 14:01
Кількість переглядів: 89

 

Феєрія новоріччя – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів  дитинства.  Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні  повертають нас у чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів.

Новорічне свято у дошкільному закладі – одне з найулюбленіших та найочікуваніших свят для дошкільнят. З ним пов’язано багато приємних хвилюючих моментів – прихід Діда Мороза, Снігурки, казкових героїв, запалювання ялинки, вручення подарунків.

З 21  по 29 грудня 2021  року  в ошатній, святково прибраній залі ДНЗ № 2 «Берегиня» проходили новорічні ранки. Вони були для дітей по-особливому чарівними і казковими, наповнювались яскравими несподіванками, викликали здивування,  захоплення,  радісний сміх,  здійснення дитячих бажань.

Дошкільнята із захопленням водили хороводи навколо ялиночки разом з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями. А з яким задоволенням вони декламували вірші,  брали участь у танцях,  іграх та розвагах! Були охоплені діти всіх вікових груп,  для кожної дитини знайшлася своя роль,  в якій найкращим чином розкрилися  її  індивідуальні  здібності.

Новорічне свято створило всім глядачам та учасникам дійства гарний, піднесений настрій.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора