A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вітаємо переможця всеукраїнської олімпіади з філософії

Дата: 10.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 111

 

Вітаємо Артема Гецка, учня 9 класу Ліцею «Білоцерківський колегіум», з ІІІ місцем у Всеукраїнській олімпіаді з філософії. Бажаємо успіхів Артему й усім, хто не байдужий до філософії!

Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів проводиться Національним центром «Мала академія наук України» щороку й відповідає статуту Міжнародної олімпіади з Філософії (International Philosophy Olympiad), що відбувається за підтримки ЮНЕСКО.

Завдання олімпіади – сприяти популяризації та поширенню філософської освіти,  розвивати здатності до етичної рефлексії, критичного, креативного, турботливого мислення у здобувачів освіти; підвищувати інтерес учнів до вивчення філософії та філософування, спонукати до філософського осмислення науки, мистецтва, суспільного життя.

Олімпіада є добровільним відкритим змаганням для учнів 8-11 класів з усіх регіонів України.  Конкурсні випробування полягають у написанні філософського есе.

Переможець олімпіади – автор найкращого есе англійською мовою – представлятиме Україну на Міжнародній олімпіаді з філософії.


« повернутися

Вхід для адміністратора