A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Свято "Козацькому роду - нема переводу" в ЗДО №21 "Малятко"

Дата: 22.11.2021 16:00
Кількість переглядів: 296

 

До Дня національної гідності і свободи у ЗДО № 21 «Малятко» відбулося чудове спортивно-музичне свято козацької слави «Козацькому роду – нема переводу!». Маленькі козачата і красуні козачки змагалися пліч-о-пліч. Діти старшої групи «Білочка» весело та корисно провели час, а саме: вправлялися в їзді на коні, жваво влучали в ціль, їли вареники, стрибали у мішках, завзято виконували козацьку зарядку. Команди «Спритних» та «Завзятих» були однаково активні, відважні та показали, що козацькому роду - нема переводу.

Дошкільнята не тільки змагались, але й розповіли вірші про державні символи України, про символи українського козацтва та з гідністю і повагою співали гімн України.

Подібні яскраві, цікаві заходи найкраще ознайомлюють дітей з українською культурою і традиціями, прищеплюють любов та повагу до історичного минулого нашої країни, виховують почуття гідності, якості справжнього громадянина.

Колектив дитячого садочка прагне, щоб культура та традиції українського народу стали невід'ємною частиною душі кожного вихованця, тим зернятком з якого зростає особистість.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора