A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Осінній "Тиждень безпеки дитини" в ДНЗ №2 "Берегиня"

Дата: 19.11.2021 19:00
Кількість переглядів: 79

 

З 15 листопада по 19 листопада 2021 року в дошкільному навчальному закладі  № 2 «Берегиня» був проведений осінній «Тиждень безпеки дитини» з проведенням додаткових заходів із метою закріплення елементарних знань з питань безпеки життєдіяльності, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій.

Запорукою успішного проведення «Тижня безпеки дитини» був організований освітній процес, який дав можливість дошкільникам оволодіти основними знаннями, уміннями та навичками безпеки повсякденного життя, а також сформувати у них правила безпечної поведінки та необхідність дотримання їх в різних надзвичайних ситуаціях.

Протягом тижня з дітьми проводились спостереження, дидактичні ігри, бесіди, заняття, обговорення ситуацій, сюжетно-рольові ігри, дослідницька та практична діяльність, під час яких діти ознайомились із правилами безпечної поведінки вдома; закріпили знання про елементарні правила дорожнього руху; про значення світлофора на дорозі; безпечній поведінці на вулиці з незнайомцями, на ігровому майданчику;  в зрозумілій, ігровій, цікавій формі дітям повідомили та нагадали правила пожежної безпеки.

 На закріплення знань про небезпеку діти навіть намалювали те, що запам’яталось. Була організована виставка дитячих  малюнків з теми «Любій малечі про безпечні  речі».

         Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна, вона не обмежена Тижнем, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні дошкільнятам,обов’язково знадобляться їм в майбутньому. 

          Також 19 листопада 2021 року о 10.00 годині був проведений практичний тренінг «Увага всім!» з евакуації дітей і працівників дошкільного закладу на випадок надзвичайної ситуації - проведення першочергових заходів під час виникнення пожежі на території дошкільного навчального закладу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора