A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень безпеки дорожнього рух у ДНЗ №31 "Незабудка"

Дата: 19.11.2021 09:23
Кількість переглядів: 86

 

У ДНЗ № 31 «Незабудка»  з 15.11.2021 до 19.11.2021  проведено «Тиждень безпеки дорожнього руху», що сприяло підвищенню рівня обізнаності дітей з питань безпеки дорожнього руху,  закріпленню теоретичних знань про небезпеки, що можуть виникнути, удосконалення їх навчання правилам дорожнього руху й діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Під час проведення Тижня головна увага була  зосереджена на пошуку шляхів зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод за участю дітей та дорожньо-транспортного травматизму.

Протягом тижня дошкільники мали можливість якомога більше дізнатись про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, значення деяких з них. Під час бесід, розглядання ілюстрацій, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій дітям надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор з м’ячем, катання на роликах, велосипеді поблизу дороги.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора