A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Виставка осінніх композицій в Країні Гарбузія ДНЗ №2 «Берегиня»

Дата: 29.10.2021 11:16
Кількість переглядів: 91

 

Осінь – це надзвичайна, чарівна і казкова пора року, яка завжди була особливою для українців, сповнена різними традиціями та святами. Та окрім краси осінь приносить нам щедрий  урожай та дарунки від природи.

Педагоги ДНЗ №2 «Берегиня» разом з вихованцями та їх батьками підготували виставку осінніх гарбузових композицій. Чаклуючи  над дарами природи,  вони проявили неабияку фантазію і творчість, майстерність і  креатив. Кожна поробка (улюблені казкові та  «мультяшні» герої) – це витвір мистецтва.

У чудову Країну Гарбузію завітали всі вихованці закладу,  які змогли насолодитися красою та пишністю сюжетних осінніх шедеврів.

У таких виставках криється значний сенс, як для самих дітей, так і для їх батьків та педагогів закладу. Тут тобі і розвиток творчих здібностей дитини, і прищеплення їй любові  та  дбайливого ставлення до природи і осінніх дарів.

Педагогічний колектив дошкільного  закладу впевнений, що родинні виставки та конкурси сприяють створенню атмосфери доброзичливості, взаєморозуміння, співпраці батьків, дітей та педагогів.

Дякуємо всім, хто взяв участь у виставці та подарував незабутні емоції та естетичну насолоду  усій  дошкільній родині дитячого садка «Берегиня».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора