A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вихованці ЦЕНТ люблять кольори осені!

Дата: 28.10.2021 14:24
Кількість переглядів: 65

 

Прекрасна осіння пора! Як визнають юні шанувальники природи, саме через яскравість фарб люблять осінні дні, висвітлені ще теплим сонечком. Саме з розмови про те, чому восени зникає зелений колір у листя дерев та проявляється різнокольоровість, розпочалася конкурсно-ігрова програма «Осінь-осінь, в гості просим!» (керівник Л. Павліченко), яка відбулася під час канікул на базі ЦЕНТ БМР.

Зрозуміло, що в осінній період відбувається збір сільськогосподарських культур, тому й не дивно, що серед конкурсів («Урожай», «Нюхачі», «Збираємо горіхи») було багато ігрових рухливих моментів, під час яких діти згадували назви овочів та фруктів, дізнавалися про нові факти. Діти навіть вчилися розрізняти на запах – картоплю, моркву, буряк, лимон, грушу, яблуко та інші фрукти-овочі!

У конкурсній програмі взяли участь п’ятикласники БЗШ №3 та вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості БМР. Діти між конкурсними жвавими етапами виконували інтелектуальні завдання, наприклад, розрізнити дерева – за формулою «листок – плід – назва дерева».

Така цікава пізнавальна програма дає можливість дітям у рухливій, жвавій грі проявили себе, закріпити свої попередні знання з природознавства та отримати нову інформацію, що гарно засвоюється під час жвавих канікулярних розваг!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора