A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Канікули у ЦЕНТ БМР: юннати щасливі й допитливі!

Дата: 26.10.2021 16:46
Кількість переглядів: 81

 

Чудова пора осінніх канікул: на вулиці хороша суха погода, ласкаво та тепло пригріває сонечко. Вихованці «Екологічної журналіститки» (керівник Н. Челнокова) після проведення гри «Хто такий журналіст?» вийшли на вивчення рослинності на ділянці біля закладу, адже на початку вересня тут висадили маленькі деревця горобини та кущі калини, а вихованці гуртка "Екотуризм" (керівник Н.Забуга) вивчили історію однією вулиці разом з краєзнавцем Анатолієм Бондарем.

Цікава пізнавально-розважальна гра «Красу природи відчуй серцем» захопила юннатів, у тому числі – вихованців гуртку «Буду я природі другом» (керівник Н. Черниш).

Шкільна молодь і під час канікул із задоволенням цікавиться природою з естетичного боку: тож, наприклад, у старшокласниць актуальна тема розгорнулася під час майстер-класу «Твій улюблений макіяж» (робота на фейс-чарті) – під керівництвом К. Мойсеєнко. З культурою "здорового харчування" познайомились вихованці гуртка "Яскраві барви здоров'я", керівник Н. Скорблюк.

Відбуваються тренінги з профорієнтації «Крокуємо в майбутнє» (керівник В. Фролова). А також – вивчення міміки та жестів (керівник Т. Юнцова). 

Малеча із задоволенням малює фарби осені на майстер-класі поєднання нетрадиційних технік у композиції «Осінь буває різною». Канікули тривають – є час для спостережень, творчості та відпочинку!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора