A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Засідання педагогічної студії для вихователів старших груп міста у ЗДО №34 «Чебурашка»

Дата: 21.10.2021 07:11
Кількість переглядів: 117

 

18 жовтня 2021 року у ЗДО №34 “Чебурашка” відбулося засідання педагогічної студії для вихователів старших груп «Творче використання геокешингу як засобу розвитку дослідницьких умінь дітей старшого дошкільного віку».

Вихователь-методист Стаховська Л. М. розповіла про особливості проведення гри геокешинг з дітьми дошкільного віку.

«Геокешинг» – інноваційна педагогічна технологія,  яка дозволяє зробити процес навчання актуальним, особистісно-значущим, цікавим, продуктивним, творчим, і в якійсь мірі навіть азартним.

Це захоплююча командна гра, в якій присутні: подорож, знаходження місця розташування заданих об'єктів, пошук інформації про об'єкти і відповідей на питання, розвиток допитливості та пізнавальної активності, уміння спілкуватися і знаходити в результаті спілкування потрібну інформацію, вирішувати проблему спільно. Підсумком гри є знаходження скарбів.

Вихователі Порфунова Ю. П. та Січкаренко Г. П. поділилися досвідом організації геокешингу з дітьми старшого дошкільного віку на різну тематику.

Учасники студії практично опанували етапи проведення гри геокешинг, під час якої вчилися орієнтуватися по карті, користуватися навігатором, QR – кодами, проводили досліди та виконували різноманітні завдання.  Сюрпризом для учасників була зустріч з мольфаркою, роль якої виконувала вихователь Трущенко Л. П.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора