A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Школа eTwinning для вчителів працює!

Дата: 19.10.2021 11:25
Кількість переглядів: 90

 

Більше двох десятків педагогів із нашого міста не просто виявили інтерес до програми eTwinning, а й стали учасниками Програми, розробляють власні проєкти та долучаються до проєктів колег із інших міст, країн.

Протягом вересня та жовтня для освітян було проведено дві очні зустрічі, метою яких було ознайомити із платформою, зареєструвати учасників та три онлайн зустрічі, ментором яких є Амбасадор Київської області, керівник Школи eTwinning для вчителів нашого міста Ірина Фіголь.
Під час вебінарів вчителі навчилися знаходити проєкти, створювати власні, шукати партнерів для взаємодії, створювати події, долучатися до івентів.

Наразі триває конкурс проєктів саме для наших вчителів-початківців в Програмі. Кращі проєкти будуть нагороджені спеціальними призами. Ініціатором такого конкурсу став центральний офіс eTwinning м.Київ.

Крім того вчителі тепер озброєні знаннями щодо того, як оформити проєкт, де шукати ідеї і що робити, щоб отримати відзнаки різних рівнів.

Останній вебінар за участі Вікторії Бессараб, вчителя Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №21, досвідченою ітвінерки, яка в команді зі своїми колегами Аллою Косолап та Наталією Синчук, здобули більше двадцяти перемог та вибороли найпочесніше звання, яке може здобути заклад в Програмі, eTwinnig School 2020-2021 (у Київській області таких шкіл лише дві!).

Вікторія Юріївна розповіла про свій величезний доробок, поділилася секретами перемог та досягнень, дала поради, з чого розпочинати, куди рухатися. Колеги, що слухали виступи спікерів, загорілися бажанням подавати проєкти, вчитися і змінювати освітні звички.

Нині створюється велика спільнот вчителів- учасників програми eTwinning нашої громади. Її основна мета - надання підтримки, допомоги, пошук однодумців та партнерів для реалізації проєктів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора