A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Всеукраїнський онлайн-урок з профорієнтації

Дата: 14.10.2021 15:10
Кількість переглядів: 73

 

У вівторок, 12 жовтня, відбувся всеукраїнський онлайн-урок із профорієнтації для учнів 7-11-х класів. Метою заходу було допомогти молодому поколінню визначитися із професією своєї мрії, мотивувати учнів на побудову успішної кар’єри та реалізацію себе в нашій країні.

В онлайн-заняття взяли участь відомі українці, зокрема шеф-кухар і телеведучий, який входить до топ-50 кухарів світу, Євген Клопотенко, народний депутат, олімпійський чемпіон Токіо-2020 Жан Беленюк, чемпіонка світу з паракарате, телеведуча та громадська діячка Уляна Пчолкіна. Кар'єрний радник Ганна Резніченко провела майстер-клас «Як визначити професію своєї мрії».

Організаторами уроку виступили Міністерство освіти і науки, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти й компанія HR YOU, за сприяння радниці - уповноваженої Офісу Президента з питань прав дитини та дитячої реабілітації Дар'ї Герасимчук.

Під час трансляції було презентовано всеукраїнський профорієнтаційний проєкт «Обери професію своєї мрії».

Міністерство освіти і науки України звітує про те, що урок, який було внесено до Книги рекордів України, як наймасовіший урок із профорієнтації, переглянули учні із 15 тисяч закладів освіти України.

Заклади освіти Білоцерківської міської територіальної громади теж долучилися до цієї події.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора