A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Безпека на дорозі - безпека життя! БЗШ №3 ім. Т. Г. Шевченка

Дата: 08.10.2021 08:40
Кількість переглядів: 99

 

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

Наприкінці вересня в школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, у транспорті.

У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: години спілкування "Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я зберігай!" (7-11 класи); вікторина "Знай і вивчай правила дорожнього руху" для учнів 2-4-х класів, виставка-конкурс малюнків "Дорожня грамота".

Протягом тижня патрульна поліція Білої Церкви проводила для учнів початкових класів заняття: "10 головних правил безпеки", "Дитина і незнайомець", "Крокуємо до школи безпечно". Найголовнішим завданням для поліцейських — зламати у свідомості підростаючого покоління стереотипне уявлення про поліцію, як каральний орган і допомогти усвідомити, що поліцейський — це перш за все людина, до якої можна в будь-яку мить звернутися за допомогою.

Під час проведених заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми.

Упродовж тижня школярі мали змогу ознайомитись із виставкою дитячих малюнків "Дорожня грамота", а у шкільній бібліотеці з тематичною виставкою "Твій друг – безпечний рух!".

Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора