A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Осінній день здоров’я в ДНЗ №2 «Берегиня»

Дата: 30.09.2021 16:40
Кількість переглядів: 92

Дні здоров’я в дошкільних навчальних закладах спрямовані на зміцнення здоров’я дітей, загартування, покращення фізичного розвитку та виховання, прагнення дітей бути здоровими, сильними, витривалими.

Справжнім святом для вихованців ДНЗ № 2 «Берегиня» став «День здоров'я», який провели для дошкільнят педагоги 30 вересня 2021 року. У кожній віковій групі пройшли спортивні змагання - це завжди цікаві пізнавальні заходи, які приносять масу позитивних емоцій і вражень у дітей, виховують особистісні якості дошкільників: цілеспрямованість, увагу, командний дух, дружні стосунки, чесність, чемність, повагу один до одного, дбайливе ставлення до здоров'я.

Упродовж дня в кожній віковій групі були проведені різноманітні змагання в іграх та вправах спортивного характеру, іграх-естафетах, виконання фізичних вправ (біг, стрибки, метання, лазіння), рухливі ігри тощо. Нескінченна дитяча енергія вимагає активних і пізнавальних ігор,  тільки тоді спорт і здоровий спосіб життя стане для дітей  щоденним захоплюючим заняттям.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора