A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

З Днем працівника освіти!

Дата: 01.10.2021 03:00
Кількість переглядів: 143

 

Дорогі колеги, шановні освітяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.

Сьогодні наша освітянська родина об’єднує педагогів закладів загальної середньої, дошкільної і позашкільної освіти, професійно-технічної, фахової передвищої і вищої освіти, бібліотекарів, технічних і медичних працівників, кухарів, тренерів – усіх, хто самовіддано і з любов’ю служить обраній справі.

Освітяни Білоцерківської міської територіальної громади – люди особливого ґатунку, які всі свої сили, знання й досвід віддають вихованню в молодій людині потреби до пізнання світу, самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідної України. У тривогах і радощах наші педагоги присвячують себе дітям, ідуть до них із добром, професіоналізмом, мудрістю, виваженістю, майстерністю, енергією і теплотою сердець, плекаючи своєю невтомною й наполегливою працею майбутнє нації – молоде покоління свідомих, талановитих громадян української держави.

З величезним терпінням і любов’ю Ви, дорогі педагоги, сієте знання і збираєте плоди мудрості й людяності, робите щедрий засів у серця й душі дітвори, аби згодом заряснів щедрий урожай мистецької та наукової еліти нашої держави. Саме завдяки Вашій невтомній праці, окриленості своїм прекрасним ремеслом дитяче серце сповнюється добра, любові, милосердя, а одержане від Вас святе причастя рідного слова Ваші вже дорослі вихованці передають своїй малечі як найкоштовніший скарб буття.

Дорогі колеги! Низький уклін Вам за натхненну і самовіддану працю, яка щоденно примножує добро у світі. Нехай кожен Ваш день буде легким і радісним від щедрої любові до вихованців і колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання й високе призначення на землі – бути Учителем! Бажаю всім Вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, держави, рідної мови. Нехай Ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте паростки майбутнього! Нехай ніколи не згасає світло і тепло Вашої душі до улюбленої професії! Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача! Нехай зростає добробут, хай рідна домівка завжди буде надійним прихистком, а діти втішають своїми звершеннями і здобутками!

З незмінною повагою і глибокою шаною!

Юрій Петрик,
начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради,
депутат Білоцерківської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора