A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Побачив сміття? Прибери!

Дата: 20.09.2021 12:10
Кількість переглядів: 89

 

Цьогоріч міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» відбулася 18 вересня 2021 року.

Разом із мільйонами активістів світу до акції прибирання долучилися і школярі закладів загальної середньої, позашкільної освіти Білоцерківської міської територіальної громади.

Активно провели день прибирання Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4, Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов, Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11, Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, Білоцерківської гімназія №15, Білоцерківська спеціалізована загальноосвітня школа №19, БНВО «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня», Білоцерківський опорний ліцей-гімназія № 20, БНВО «Звитяга».

Діти та молодь переважно прибирали на пришкільній території, а, приміром старшокласники Білоцерківського опорного ліцею-гімназії № 20 долучилися до акції «Чистий берег» і організувати прибирання території р. Рось. За умовами акції учасники робили фото до і після заходу, тим самим демонструючи результат свого прибирання.

Увага! Всесвітній день прибирання World Cleanup Day в Україні офіційно продовжено до 26 вересня ! Приєднуйтесь!

Робіть фото, сторіси на локаціях до і після прибирання, відмічайте організаторів у соціальних мережах #побачивприбери #letsdoitukraine #worldcleanupday фейсбук: @letsdoitukraineeco, інстаграм: @letsdoitukraine, @worldcleanupday.global, а найкрутіші фото надсилайте файлами в фото/відео банк акції у телеграмhttps://t.me/Photo_Video_WCD2021. Встановлюйте рамку у фейсбук “WCD2021”, користуйтесь GIF World Cleanup. Робіть активності в соціальних мережах: пости, сторіси, відмічайте свою геолокацію, закликайте друзів приєднуватись.

У разі виникнення запитань, кризових ситуацій, проблеми логістики сміття звертайтесь до відповідних служб, наших координаторів, також буде працювати оперативний чат підтримки від національного організаційного комітету у телеграм  https://t.me/LDUSupport.

Одразу після акції, координаторів та організаторів локацій, корпоративних та індивідуальних учасників просять занести свої результати до національної звітної онлайн форми за посиланням: https://forms.gle/C6ybxoMRsRogAvFd8акції до 26 вересня 2021 року включно (онлайн сертифікат, лист з загальними національними результатами акції надішлють на вказану електронну адресу з 1 по 10 жовтня). Найкращі отримають подарунки від партнерів.

Нагадаємо, що щорічна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та упорядкування територій проводиться з метою поліпшення екологічної ситуації, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора