A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Перегони на самокатах та біговелах в ДНЗ №2 «Берегиня»

Дата: 16.09.2021 08:20
Кількість переглядів: 93

 

З нагоди Дня народження Білої  Церкви  у місті влаштовується святкування.  Одним із заходів на цьому святі  буде  проведена спортивно-масова  розвага «Перегони на самокатах та біговелах», до участі якої запрошуються діти віком 3-5 років. Щоб обрати учасників для перегонів у міському заході,  педагоги в ДНЗ № 2 «Берегиня» влаштували  для  дошкільнят спортивне свято «Веселі старти», переможці якого візьмуть участь у міських перегонах. На двадцятиметровій дистанції змагалися дітки, віком від двох до п’яти років. Дошкільнята мали можливість продемонструвати свою спритність та витримку. Призери та учасники були нагороджені медалями та сувенірами.

Самокатні  прогулянки – це  одне з найулюбленіших дитячих занять на свіжому повітрі. Крім того, діти отримують насолоду від процесу підкорення доріг, їм подобається швидкість і яскраві емоції.

Це - найбільш простий і швидкий спосіб отримати дозу гормонів щастя, що благотворно впливає на загальний емоційний стан дітей, сприяє зміцненню нервової системи,  забезпечує дітям гарну поставу,  підвищує витривалість, силу волі,  тренує вестибулярний апарат і розвиває координацію.

Під час «Веселих стартів» малята  отримали величезний заряд бадьорості, поліпшили  настрій і загальне самопочуття.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора