A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тематична розвага «Хай у серці кожної дитини живе любов до Батьківщини» в ДНЗ №2 «Берегиня»

Дата: 21.08.2021 08:23
Кількість переглядів: 81

 

Рідна наша Україно!
Земле люба і єдина. 
Тут Тарасові стежки,
солов?їнії пісні,
 Тут калина і верба,
тут і радість і журба. 
Ніжне материнське слово
і така чудова мова.
Україно величава!
Ти для нас – єдиний дім. 
Волелюбна ти держава, 
Розквітай на радість всім!

23 серпня – День Державного Прапора України, 24 серпня – День Незалежності України. Це – горді національні свята, які знаменують єдність, міцність волі і духу українського народу. Тож в переддень цих свят в ДНЗ №2 «Берегиня»  святково та урочисто пройшла тематична розвага «Хай у серці кожної дитини живе любов до Батьківщини».  Це яскраве, емоційне свято розпочалося з виконання Гімну України, який надав виняткової урочистості.  Святково прибрані в національний одяг вихованці закладу вітали з Днем народження свою Батьківщину. Кожен учасник в руках тримав жовто-блакитні прапорці, адже прапор і є однією із найголовніших святинь нашого народу.

У дарунок діти з великим піднесенням читали вірші про рідну Україну, співали пісень, створювали танцювальні композиції дівчатка, демонстрували свою козацьку силу та спритність хлопчики. Окрасою свята став сонячний настрій, що вигравав на вишиванках малят. Дитячі посмішки – це найкраща вдячність за достойне життя в демократичній незалежній Україні. Кожна дитина відчула себе хоч і маленьким, та патріотам своєї держави.

Проводячи такі заходи, педагоги закладу прагнуть виховати маленьких патріотів України, плекають в них почуття любові до свого народу, його культури, до рідної землі.

Нехай це свято додасть нам усім сил і творчих здобутків в ім'я процвітання нашої незалежної Батьківщини.

З Днем народження, Україно!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора