A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

БЗШ №20. Участь у Міжнародному проєкті ENGin

Дата: 09.06.2021 16:44
Кількість переглядів: 83

 

Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 долучилася до міжнародного проєкту ENGin. 5 лютого 2021 року між директором БЗШ №20 Борисюк О.Д. та Фондом Манофф був підписаний меморандум про співпрацю та партнерство. Координатором проєкту в БЗШ 20 стала педагог-орнагізатор, учитель англійської мови Підобід Н.І.

ENGin - це неприбуткова організація, що пропонує безкоштовну якісну практику англійської мови українським учням та студентам. ENGin об'єднує тих, хто вивчає англійську мову, з англомовними однолітками з усього світу для проведення щотижневих онлайн-сесій.

Спочатку всі охочі учні 8-11 класів заповнили онлайн-анкету, потім їх  запросили на 15 хвилинну співбесіду англійською мовою на відповідність програмі. Ті учні, які успішно пройшли співбесіду, підписали з ENGin програмну угоду. Їм підібрали волонтера з США на основі переваг, інтересів і графіків, щоб забезпечити ефективне і взаємно приємне спілкування. Щотижня протягом трьох місяців однолітки з України та США спілкувалися онлайн на різні теми, вдосконалюючи свою розмовну англійську.

Вільне володіння англійською мовою відкриває багато перспектив у майбутньому, тому важливо подолати мовний та психологічний бар’єр, а найкраще це зробити практикуючи розмовну англійську з носіями мови. ENGin підтримує учнів і волонтерів протягом усієї їх участі в програмі за допомогою порад, ресурсів, які спрямовані на подолання труднощів, що виникають у процесі роботи.

Дізнатись більше про ENGin можна на сайті та на фейсбук-сторінці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора