A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Регіональний конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2021»

Дата: 09.06.2021 16:36
Кількість переглядів: 85

 

Найкращий результат завжди той, який досягається спільними зусиллями та командною роботою. Мабуть, саме тому, Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради і Відділення у місті Біла Церква управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України у Київській області у травні 2021 року разом провели Регіональний конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2021», який отримав позитивні відгуки та численну кількість учасників.

Начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Федорович Петрик з приємністю сьогодні мав нагоду привітати абсолютного переможця конкурсу у віковій категорії 5-9 років Коробка Марка, вихованця  Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді «Соняшник» Білоцерківської міської ради, котрий отримав від організаторів заходу грошову премію (1 тис. грн.) та цінний подарунок.

Такі конкурси та ініціатива проведення подібних заходів й акцій надзвичайно важливі, оскільки привчають наших дітей дотримуватися правил безпеки, а збереження життя і здоров’я молоді – пріоритетне завдання не лише держави, а й кожної родини.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора