A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День захисту дітей у ДНЗ № 2 «Берегиня» «Дитинство моє веселкове»

Дата: 01.06.2021 19:21
Кількість переглядів: 119

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості й одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань.

Діти — це наше майбутнє, наш сенс життя, це маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя, це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою.

З нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей у ДНЗ № 2 «Берегиня» відбулася розвага «Дитинство моє веселкове». Педагоги організували для дітей веселе дійство із піснями, танцями, вікторинами та конкурсами, зустріччю з казковими героями.  Діти брали участь у цікавих  змаганнях, естафетах, розвиваючих іграх.

Це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі. Ми повинні не тільки у цей день, а й щоднини зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора