A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Олімпійське лелеченя Київщини. БСШ №1

Дата: 01.06.2021 19:03
Кількість переглядів: 86

 

У зв’язку з карантинними обмеженнями команди-фіналісти Всеукраїнського проєкту НОК України «Олімпійське лелеченя – 2020» в Київській області не отримали свої нагороди.

Днями за ініціативи відділення НОК України в Київській області, а саме: заступника голови Володимира Корнієнка та члена виконкому Вадима Гаєвого – за почесне ІV місце в спортивно - масовому заході «Олімпійське лелеченя Київщини – 2020» була нагороджена команда Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням слов'янських мов Білоцерківської міської ради Київської області.

Учні БСШ № 1 під керівництвом учителя фізичного виховання Світлани Лещук активно беруть участь у всіх проєктах та заходах відділення НОК України в Київській області. Команда юних лелеченят Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням слов'янських мов – фіналіст  та призер Всеукраїнського проєкту НОК України «Олімпійське лелеченя 2017». Світлана Лещук була класним керівником фіналістки Олімпійських ігор в Пекіні, майстра спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики Вікторії Зубченко.

Користуючись нагодою, Володимир Корнієнко вручив Подяки відділення НОК України в Київській області за підготовку команди та участь в проєкті  директору школи Олені Плигань та учителю фізичного виховання Світлані Лещук, а діти отримали довгоочікувані цінні подарунки.

За матеріалами Національного олімпійського комітету України


« повернутися

Вхід для адміністратора