A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2021 08:30
Кількість переглядів: 101

 

Дорогі учні, випускники, колеги-освітяни, шановні батьки!

Щиро вітаю всіх зі святом Останнього дзвоника, який 31 травня пролунає над усіма школами нашої Білоцерківської міської територіальної громади. Оксамитовим небом, умитим благодатним травневим дощем, хуртовиною троянд, півоній і конвалій, духмяним ароматом бузку вітає древній град Юр’єв-Біла Церква та вся громада своїх випускників, яких цьогоріч було 1149.

Удруге ми святкуємо завершення навчального року в умовах пандемії, проте ці обмеження не впливають ні на урочистий настрій одинадцятикласників, ні на передчуття радості всієї шкільної дітвори від довгоочікуваних літніх канікул.

Сьогодні Ви, дорогі випускники, зі світлою печаллю й щемом востаннє станете на шкільний поріг. Минуть роки, але ви пам'ятатимете і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів – по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. Гіркота розлуки і спалах надії, сподівання на зустріч і мільйон мрій сповнюють сьогодні серця батьків і педагогів, які одинадцять років дарували свою мудрість, турботу, любов. Попереду – нові вершини й досягнення, доросле життя, у якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки й відповідати за прийняті рішення.

Для майже 23 тисяч школярів Білоцерківської міської територіальної громади останній дзвоник – це провісник радості і веселощів, це чудовий день, коли позаду залишаються всі турботи і настає казкова пора літнього відпочинку.

Щиро бажаю всій шкільній громаді веселих і цікавих канікул, гарного відпочинку й радісного настрою.

У добру путь, дорогі випускники! Нехай дорога в незвідане майбутнє стелиться широким рушником, вишитим любов’ю ваших рідних. Зичу всім миру, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Нехай кожен день літа дарує хвилини радості! Щасти вам в усьому!

 

З найщирішими побажаннями
Юрій Петрик,
начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора