A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

«Пожежі краще запобігти!» – під таким гаслом цьогоріч проходить Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику

Дата: 26.05.2021 18:08
Кількість переглядів: 168

 

26 травня 2021 року Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та Білоцерківський районний відділ ГУ ДСНС в Київській області запросили  на зустріч  переможців міського етапу конкурсу «Пожежі краще запобігти!» з метою особистого спілкування та нагородження.

Переможців міського етапу нагороджували начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Федорович Петрик та заступник начальника Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС в Київській області Василь Михайлович Чех. Кожен з переможців отримав грамоти та цінні подарунки. Кращі роботи направлено до Головного управління ДСНС України у Київській області для участі у наступному етапі конкурсу зі сподіваннями на  високі результати.

Фахівці ДСНС довели статистичні дані щодо пожеж, які виникли  в Білоцерківській міській територіальній громаді протягом останнього місяця, зосередили увагу на тому, що більшість пожеж виникає саме через необережне поводження з вогнем. Також рятувальники нагадали дітям правила пожежної безпеки вдома та під час відпочинку на природі, порядок дій у разі виявлення потенційно небезпечних предметів, які мають ознаки вибухонебезпечних.

Такі  спільні заходи впливають на формування світогляду підростаючого покоління, допомагають правильно зорієнтуватись під час надзвичайних ситуацій.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора