A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Весняний місячник санітарного очищення, озеленення та благоустрою в ДНЗ №31 "Незабудка"

Дата: 16.05.2021 12:31
Кількість переглядів: 107

 

На виконання рішення Виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 13 квітня 2021 року № 228 «Про проведення весняного місячника санітарного очищення, озеленення та благоустрою Білоцерківської міської територіальної громади та природоохоронних заходів до Дня довкілля»,  з 15 квітня 2021 року по 15 травня 2021 року в ДНЗ № 31 «Незабудка» відбувся весняний місячник санітарного очищення, озеленення та благоустрою. В рамках місячника працівники ДНЗ, батьки і вихованці дошкільного закладу працювали над благоустроєм, озелененням, ландшафтним оформленням території закладу.

Уся територія закладу та прилегла територія прибирається від сміття, листя та сухого гілля, виконуються роботи по обрізці дерев та кущів.

Висаджуються саджанці молодих дерев, ведуться роботи на клумбах та квітниках, оформлюються ландшафтні «цікавинки» для естетичного вигляду подвір'я садочку. Дбайливими руками доглядається кожна ділянка, щоб  діти прийшли на квітуче та затишне подвір'я.

Дошкільнята не лише намагаються допомогти, а ще й дізнаються про сезонні зміни у природі та необхідність проведення благоустрою. Згуртованість, об’єднання, чудовий настрій та весняна погода - все сприяє участі кожного у благоустрої закладу. Дружній колектив вкотре доводить, що спільними зусиллями прибирання території садочку відбувається завзято та якісно. Щира подяка всім працівникам дошкільного закладу за плідну працю з благоустрою та озеленення території, а також батькам вихованців за посильну допомогу.

Територія дитячого садочку заграла яскравими барвами, які будуть створювати гарний настрій дітлахам!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора