A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Корисні «бомбочки» для трав’яного різноманіття. ЦЕНТ

Дата: 16.05.2021 11:28
Кількість переглядів: 100

 

Прекрасна ініціатива до поширення трав’яного ресурсу прозвучала до всіх українських дітлахів та дорослих від активістів «Фонду захисту біорізноманіття України».

Вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості БМР із задоволенням підтримали корисну та цікаву справу, долучившись до проєкту «Саджаємо рідне!». Дійсно, це реальний приклад, коли у важливої та серйозної справи знаходиться формат, що захоплює дитячу фантазію. Нестандартний прийом #seedboom сприяє засадженню українським різнотрав’ям тих майданчиків, на яких трави небагато або її витоптали…

Що ж треба робити? За інструкціями звернулися до фахівців.

Сформувати невеличкі кульки з хорошого ґрунту та насіння і кидати їх у потрібні місця.

Здається, усе дуже просто, а головне - важливо для природи!

Дітлахи Центру натуралістичної творчості прекрасно справилися із завданнями: поєднували ґрунтову масу із якісним насінням, власноруч формували кульки, потім у хорошу погоду вийшли на територію закладу і розкидали на майданчику свої «насіннєві бомбочки», позначивши місця падіння шпажками зі своїм іменем. Згодом вони зможуть спостерігати, які рослини зростатимуть на цьому «дослідницькому майданчику».

Центр натуралістичної творчості запрошує усіх бажаючих долучитися до проєкту #seedboom. Завітайте до ЦЕНТ, і фахівці безкоштовно нададуть Вам насіння, розкажуть, як правильно виготовити «насіннєву бомбочку».

Проєкт триватиме до кінця травня.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора