A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Всеукраїнська військово-патріотична дитячо-юнацька гра «Сокіл» («Джура») у Білій Церкві

Дата: 12.05.2021 17:32
Кількість переглядів: 209

 

…Щоб юним лицарем міг нині кожен стати,
До гурту кличе школярів «Джура»

7 травня 2021 року у Білоцерківській міській територіальній громаді відбулась визначна подія: відбувся І (міський) етап гри «Сокіл»(«Джура»). Цього року гра проходила в онлайн-форматі у трьох вікових категоріях. Для юних козачат відбувся заочний конкурс звітів роїв молодшої групи, про свою роботу протягом навчального року звітували 16 роїв навчальних закладів.

Переможцем серед роїв молодшої ланки стали:

ІІІ місце рої БЗШ №3, БНВК №13, БЗШ №21, БЗШ №22 і Дроздівська ЗОШ.

ІІ місце рої БЗШ №5, БНВО «Звитяга», БЗШ №11, БСПМШ №16.

І місце - рій БСШ №9.

Цього дня у кожному навчальному закладі Білоцерківської міської територіальної громади відбулись урочисті шикування з нагоди міського етапу гри. Пандемія внесла свої корективи, джури працювали дистанційно, але це не впливало на бажання взяти участь у фіналі, показати свої знання і вміння.

Начальник штабу гри, начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської територіальної громади Юрій Федорович Петрик на шикуванні у БНВО «Звитяга» привітав усіх учасників фіналу, побажав всім джурам здоров’я і зазначив, що головне – участь у грі, а переможе хай найсильніший!

Група спостерігачів, педагоги позашкілля, були присутні під час проведення онлайн-змагань, це додало ще більшої відповідальності роям.

Гра була організована дистанційно, рої середньої вікової групи проходили змагання на етапах: «Відун», «Топографія», «Рятівник». У фіналі взяли участь 5 роїв.

Переможцями стали:

ІІІ місцерій Скребишівського НВК.

ІІ місцерої Томилівського НВО та Шкарівського академічного ліцею.

І місце рій БНВК №13.

Для роїв старшої вікової категорії були проведені етапи: «Відун», «Тактична медицина», «Топографія» і «Саперна справа».

Переможцями стали:

ІІІ місцерій Ліцея-МАН.

ІІ місцерій БЗШ №20.

І місцерій БЗШ №11.

Відбувся І етап гри «Джура», переможці визначені! Але юних джур попереду чекає ще одне випробування – таборування. На початку червня рої-переможці зустрінуться на базі БНВО «Звитяга», щоб визначити найсильніших. Для учнів будуть організовані практичні військові, туристичні, спортивні вишколи, а після навчання – відбудуться змагання.

Ми бажаємо успіхів усім роям !!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора