A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Засідання консалтингового центру «Виховання патріотичних почуттів у дітей старшого дошкільного віку засобами народознавства» в ДНЗ №28 «Горобинонька»

Дата: 24.04.2021 08:24
Кількість переглядів: 93

 

23.04.2021 р. ДНЗ №28 «Горобинонька» відбулося засідання консалтингового центру «Виховання патріотичних почуттів у дітей старшого дошкільного віку засобами народознавства», яке провела Гацанюк Алла Петрівна, дуже досвідчений вихователь закладу, яка тривалий час працює над проблемами морально-духовного та національно-патріотичного виховання.

Проблеми сьогодення обумовили необхідність виховання патріотизму, починаючи з дошкільного віку. Патріотичні почуття дітей засновуються на їхньому інтересі до найближчого оточення (сім’ї, батьківського дому, рідного міста, села), яке вони бачать щодня, вважають своїм, рідним, нерозривно пов’язаним з ними.

Важливе значення для виховання патріотичних почуттів у дошкільників має приклад дорослих. Було розкрито завдання, що постають перед українськими педагогами, ефективні форми та методи організації роботи, а також основні умови ефективної реалізації завдань з національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку в дошкільному навчальному закладі.


« повернутися

Вхід для адміністратора