A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Акція «МІЙ ЕКО ВЧИНОК» в ДНЗ №35 «Вербиченька»

Дата: 22.04.2021 12:24
Кількість переглядів: 75

12.6.jpg

 

Зупинися, людино, на мить…

І відчуй, як планеті болить.

Як і з серця крик вирина –

Зупинися, земля в нас одна…

М. Пришвін

Земля – колиска людства. Вона носить на собі океани, хмари та їхні тіні, розкривається джерелами, пускає в небеса птахів, вбирає в себе всі сніги й дощі, дає всьому життя. Наше спільне щастя - жити на планеті Земля, у цьому дивосвіті природи, спілкуватися з нею.  Сьогодні вже мова піде не про те, щоб змінити життя, а щоб його врятувати.

До Дня Землі й довкілля, що традиційно відзначається у третю неділю квітня, у ДНЗ №35 "Вербиченька" відбулася акція "МІЙ ЕКО ВЧИНОК".

Діти З ВИХОВАТЕЛЯМИ В САДОЧКУ ТА З БАТЬКАМИ ВДОМА ПРОВЕЛИ РІЗНОМАНІТНІ ЗАХОДИ: ОЧИЩЕННЯ ВІД СМІТТЯ ТА ТОРІШНЬОГО ЛИСТЯ, ОБРІЗКА, ВИСАДКА ДЕРЕВ І КУЩІВ ТА ЇХ ОБКОПУВАННЯ, ОБЛАШТУВАННЯ КЛУМБ, КВІТНИКІВ, ГАЗОНІВ, ГОРОДІВ, ДОГЛЯД ЗА ДОМАШНІМИ ТА ДИКИМИ ПТАХАМИ ТОЩО. МЕТОЮ ДАНОЇ АКЦІЇ БУЛО РОЗШИРИТИ ПРИРОДНИЧІ ЗНАННЯ ДІТЕЙ, НАВЧИТИ БАЧИТИ КРАСУ НАВКОЛИШНЬОГО СВІТУ, ЛЮБИТИ ТА БЕРЕГТИ ЙОГО, ФОРМУВАТИ ЕКОЦЕНТРИЧНУ СИСТЕМУ ЦІННОСТЕЙ У ДІТЕЙ, РОЗУМІННЯ ТОГО, ЩО ПІКЛУВАТИСЯ ПРО ДОВКІЛЛЯ МОЖНА В РІЗНИХ УМОВАХ — У МІСТІ І У СЕЛІ, У ПАРКУ І У ЛІСІ, НА ПРИСАДИБНІЙ ДІ­ЛЯНЦІ І НА ТЕРИТОРІЇ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ , В КУТОЧКУ ПРИРОДИ ГРУПОВОГО ПРИМІЩЕННЯ. ЗАПРОШУЄМО ВАС ДОЛУЧИТИСЯ ДО ПЕРЕГЛЯДУ РЕЗУЛЬТАТІВ НАШОЇ АКЦІЇ.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора