A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Онлайн-інтерв’ю з керівником Управління з питань благоустрою та екології

Дата: 21.04.2021 14:31
Кількість переглядів: 107

 

Напередодні Дня Землі відбулася актуальна та інформаційно насичена зустріч онлайн – із Альоною Колотницькою, керівником Управління благоустрою та екології Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської громади.

Розмова, що була організована Центром еколого-натуралістичної творчості БМР, проходила у форматі онлайн-інтерв’ю, що підходить для дистанційного навчання, і для багатьох стає звичною формою для ділового та дружнього спілкування.

Формат розмови та питання були підготовлені творчою групою вихованців гуртка ЦЕНТ «Екологічна журналістика» (керівник Н. Челнокова). Особливість проведення такої корисної практики для юних журналістів була у тому, що серед модераторів заходу успішно виступила одна з вихованок гуртка - Анастасія Музиченко.

На зустрічі були присутні представники молодіжного активу закладів освіти Білоцерківської територіальної громади. Було задано онлайн більше двадцяти питань на теми екології та благоустрою, перспектив розвитку міста Біла Церква - молоді люди отримали змістовні відповіді. Розмова торкнулася екологічного стану території Білоцерківщини, річки Рось, проєктів «Місто-Парк», «SmartGreenBC», Острову дитинства, а також – актуальних тем безпритульних тварин, обрізки та висаджування дерев, сортування сміття (та готовності мешканців до практики роздільного сортування).

Таке спілкування із керівником управління благоустрою та екології відкрило багато нових тем для майбутнього спілкування, та – розкрило можливості взяти активну участь білоцерківській молоді у дорослому житті вже сьогодні!


« повернутися

Вхід для адміністратора