A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Міжнародний День Землі в ДНЗ №33 "Калинка"

Дата: 21.04.2021 14:22
Кількість переглядів: 85

 

Міжнародний День Землі відзначають 22 квітня. Це свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем.

Цього року наш дошкільний навчальний заклад «Калинка» долучився до відзначення цієї дати. З метою поширення ідей сталого розвитку, збереження довкілля , малята мали можливість поглибити свої знання про планету Земля. Робота проходила з даного питання цікаво, творчо, нестандартно у вигляді екологічного  квесту. Метою якого було: ознайомити дітей з різноманіттям природи, привернути увагу до необхідності шанобливого ставлення, збереження та охорони природного середовища, формувати у дошкільників екологічну культуру, сприяти виробленню активної життєвої позиції, виховувати наполегливе прагнення до активної охорони та відновлення навколишнього середовища.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора