A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

«Партнерська взаємодія педагогів з батьками вихованців для реалізації потенційних можливостей та гармонійного розвитку дітей раннього та дошкільного віку» у форматі ZOOM-конференції

Дата: 21.04.2021 14:10
Кількість переглядів: 104

 

20 квітня 2021 року в ЗДО № 14 «Оксанка» відбувся семінар-практикум вихователів груп раннього та молодшого дошкільного віку закладів дошкільної освіти з проблеми «Партнерська взаємодія педагогів з батьками вихованців для реалізації потенційних можливостей та гармонійного розвитку дітей раннього та дошкільного віку».

Вихователь-методист закладу Науменко В. Д. розкрила різноманітні форми роботи з батьками вихованців: індивідуальні, групові, наочно-інформаційні. Підкреслила, що доцільно використовувати і нетрадиційні інтегровані методи взаємодії.

Вихователь Мелянець Н. М. розповіла про використання інформаційно-комунікаційних технологій, сайту ЗДО, електронного листування, онлайн-спілкування у соціальних мережах.

Учитель-логопед Кондратенко О. В. розповіла про причини мовленнєвих порушень у дітей, зупинилась на видах і формах роботи з сім’ями вихованців по удосконаленню мовлення дошкільнят.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора