A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вітаємо учасників ІІІ Всеукраїнського заняття доброти «Щаслива лапа»!

Дата: 19.04.2021 09:19
Кількість переглядів: 102

 

Уже традиційно благодійний фонд «Щаслива лапа», за підтримки Міністерства освіти та науки України, організовував 1-2 березня 2021 року проведення в закладах дошкільної освіти Всеукраїнського заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Але в цьому році захід став ще масштабнішим. До участі долучились не лише навчальні заклади з усіх областей України, але й небайдужі педагоги та учні ще 7 країн: Білорусі, Болгарії, Естонії, Латвії, Литви, Сербії та Румунії. Це черговий раз підкреслює актуальність виховання у дітей відповідального ставлення до тварин у світі.

Усього 1-2 березня було проведено 8864 заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин у 2136 закладах дошкільної освіти.

Активними учасниками заходу стали і дошкільні заклади нашого міста, а саме: № 4, 7, 8, 9, 11, 12, 18, 22, 25, 26, 31, 35, «Веселка».

Усі зазначені заклади отримали сертифікати учасників Міжнародного заняття доброти, адже кожен садочок творчо та відповідально поставився до проведення заходу. Вихователі організовували та проводили тематичні заняття, сюжетно-рольові ігри, дидактичні та сюжетні ігри, свята та розваги тощо присвячені собакам та котам. Більш детально ознайомитися з результатами Міжнародного заняття доброти можна на сайті Фонду та на сторінці Facebook.


« повернутися

Вхід для адміністратора