A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Семінар-практиум для вихователів-методистів ЗДО з проблеми«Інтегрований освітній процес як спеціально організована взаємодія дитини і дорослого в системі STREAM – освіти»

Дата: 15.04.2021 20:26
Кількість переглядів: 115

 

15 квітня 2021 року у форматі ZOOM-конференції відбувся  семінар-практикум для вихователів-методистів ЗДО з проблеми «Інтегрований освітній процес як спеціально організована взаємодія дитини і дорослого в системі STREAM – освіти», який відбувся на базі ЗДО (ясел-садка) комбінованого типу № 30 «Росиночка» Білоцерківської міської ради Київської області.

Вихователь-методист Н. Беспалько та вихователь Говгаленко О. С. представили матеріали з досвіду роботи  з проблеми «Інтегрований освітній процес як спеціально організована взаємодія дитини і дорослого в системі STREAM – освіти» та « Методичні аспекти реалізації STREAM – освіти в закладі дошкільної освіти».

Присутні отримали слушні поради щодо реалізації STREAM- освіти у дошкільному закладі. Сподіваємося, виступи надихнули учасників семінару на нові звершення щодо запровадження напрямів STREAM- освітив роботу з дошкільниками.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора