A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Участь у програмі «Відродження кедрів України». БЗШ №18

Дата: 12.04.2021 14:42
Кількість переглядів: 102

 

У межах програми «Відродження кедрів України» та з дотриманням усіх карантинних обмежень в БЗШ №18 відбулася акція з відновлення деревного фонду пришкільної ділянки.

Самостійно забрати саджанці з розплідника виявили бажання батьки. Висадку здійснювали учнів 3-А класу разом із класним керівником Івановою С. В. та вихователем Олійник В. А., батьки учнів, педагоги. Ретельно добирали місце для майбутньої алеї, адже кедри мають тривалість життя до 500 років.

Старшокласники започаткували відновлення захисної зони подвір’я школи від викидів транспорту. Були закуплені павловнії – листяні дерева сімейства павловнієвих (Paulowniaceae). Рослина є унікальною: за 6 років досягає висоти від 15 до 20 метрів, діаметр стовбура – 20-30 сантиметрів.

І діти, і дорослі отримали незабутній досвід та задоволення від участі у висадженні молодих саджанців. Усі розуміють – їхня праця буде оцінена з роками. Пройде час, діти виростуть, а разом з ними і саджанці перетворяться на дорослі дерева. Щиро вдячні за активну життєву позицію Скрипці Іллі, Бондару Олександру, родині Жихарєвих, Винар В. В..

Наші «активісти», були натхненними та задоволеними.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора