A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Колодія величаймо – пташок з весною зустрічаймо!

Дата: 02.03.2020 16:42
Кількість переглядів: 69

      У перший день весни в парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка зібралися всі, хто любить природу та народні українські традиції!

    У  рамках міського свята Масниці, або як в Україні його ще називають, Колодія, вихованці екологічного театру (керівник Тетяна Юнцова) Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міської ради (керівник Катерина Гармаш) подарували присутнім чудову постановку «Свято зустрічі пернатих мандрівників», а разом з нею гарну акторську гру дітей про наших пернатих друзів. Бо ж знають, що невід'ємною частиною життя людей та всього, що їх оточує - лісів, луків, степів є птахи. Вони найкращі помічники  парків і садів. А ще чудові мотиватори гарного настрою, бо ж своїм співом, цвіріньканням  роблять наше життя набагато змістовнішим.

       Несподіваним подарунком для білоцерківської дітвори та дорослих, виявилося вручення присутнім на святі фетрових пташечок, які виготовили власноруч  вихованці ЦЕНТ БМР разом із керівниками гуртків.

    Свято Колодія в Україні досить шанобливе, то й відзначають його досить  широко - з варениками, млинцями, піснями, конкурсами та всілякими іграми. Натомість все це сприяє  відродженню та популяризації традицій та культури нашого славетного народу. Тож шануймо Україну та вивчаймо наші рідні тисячолітні свята!


« повернутися

Вхід для адміністратора