A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Семінар-практикум музичних керівників ЗДО з проблеми «Музичний розвиток дошкільників за методикою М. Монтессорі»

Дата: 30.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 81

 

30 березня 2021 року в дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) комбінованого типу  № 31 «Незабудка» Білоцерківської міської ради Київської області у форматі ZOOM-конференції відбувся семінар-практикум музичних керівників закладів дошкільної   освіти  з проблеми «Музичний розвиток дошкільників за методикою М. Монтессорі».

Вихователь-методист Старунська Віта Ігорівна розкрила тему з проблеми «Музичний розвиток дошкільників за методикою Марії Монтессорі». Вона ознайомила музичних керівників з загальними принципами педагогічної системи та з методом музичного виховання Марії Монтессорі. Під час виступу вихователь-методист презентувала музичну зону, яка створена в ДНЗ № 31 за методикою Марії Монтессорі.

Музичний керівник Мельник Аліна Віталіївна виступила з доповіддю на тему «Особливості застосування музично-дидактичних матеріалів в системі Марії Монтессорі. Клок Людмила Зосимівна - музичний керівник презентувала музично-дидактичну казку «»Про ведмедика Форте і мишку Піано».

Практичний психолог ДНЗ № 31 «Незабудка» Шевченко Інна Володимирівна виступила з доповіддю з проблеми «Музична терапія за методикою Марії Монтессорі, як засіб корекції психофізичних порушень».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора