A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ІІІ Всеукраїнське заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин у ЗДО № 7 «Орлятко»

Дата: 02.03.2021 16:38
Кількість переглядів: 70

 

01.03.2021 та 02.03.2021року наш дошкільний навчальний заклад долучився до ІІІ Всеукраїнського заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (присвяченого Всесвітньому дню котів, 1 березня).

Організовано захід за пропозицією Благодійного  фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа». В Україні цей день відзначається з 2004 року. Кішка – це найближча до людини тварина. Наука, яка займається вивченням цього виду тварин – фелінологія, твердить, що коти є надзвичайно розумними створіннями, багато в чому перевершують собак. Тому головною подією дня  стали  заняття доброти для дітей усіх вікових груп.

Педагоги  за допомогою слайдової презентації ознайомили дітей  з професіями людей, які доглядають тварин (ветеринар, кінолог); закріпили знання про особливості догляду за котами та собаками, умовами їх існування; роз’яснили  правила поведінки при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці тощо.  В структуру заняття увійшли також дидактичні та рухливі ігри.

Фотозвіт про проведення заходу надісланий у Всеукраїнський  Благодійний фонд.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора