A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Благодійний ярмарок у БНВО «Звитяга»

Дата: 02.03.2020 16:38
Кількість переглядів: 88

28 лютого в Білоцерківському навчально-виховному об’єднанні «Звитяга» відбувався благодійний ярмарок солодощів. Ярмарок був організований учнями, вчителямии та батьками для збору коштів на допомогу зовсім маленькому хлопчику - Степанюку В’ячеславу. Йому  лише 1 рочок, а він вже бореться зі страшною хворобою - гострий лімфобластний лейкоз.

Участь в акції взяли усі класні колективи, які презентували свої власні солодкі вироби.

На ярмарок завітало багато людей – вчителі, батьки, учні, працівники школи,  а також прості гості, які зазернули на смачненьке. Загалом ярмарок тривав весело, яскраво, наймовірно дружно та надзвичайно смачно.

Кількість та різноманіття столиків задовольнило би будь-якого гурмана – торти, пироги, тістечка, печиво, пряники найрізноманітніших видів та форм, рогалики, млинці, вафлі, желе – чого тільки не було!

Домашню випічку охоче розкуповували як маленькі школяри, так і працівники закладу. Діти куштували смачну випічку та із задоволенням розглядали вироби один одного, ділилися враженнями і рецептами, а вчителі втішилися гарним настроєм своїх учнів. Дякуємо усім вчителям, учням та, особливо, батькам за такий чудовий день!

Зібрані кошти були передані сім’ї хлопчика.
Ми всі бажаємо Славчикові швидкого одужання,  зростати сильним і здоровим! Родині хлопчика -  сил, терпіння, незламної віри у боротьбі з недугою !  Ми віримо – все буду у вас добре!


« повернутися

Вхід для адміністратора