A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Акція "Мій тато - герой", БЗШ №11

Дата: 07.12.2020 16:30
Кількість переглядів: 83

 

Реалії сьогодення вносять свої корективи у проведенні традиційних шкільних свят,заходів, конкурсів. І те, що минулого року було буденним, звичним, сьогодні, зважаючи на реалії, здається неможливим. Та життя триває, а разом з ним ми маємо не лише  пам’ятати, а й продовжувати  традиції народу, школи.
У рамках проведення шкільної акції  до Дня Збройних сил України  учні 1-6 класів  Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11  підготувати фотоколажі, плакати, буклети "Мій тато - герой".  До фото  тата додали невеличке повідомлення: чому дитина вважає, що її тато герой.
Для кожної дитини, будь то хлопчик чи дівчинка, тато є завжди героєм. Він герой, коли ремонтує зламану іграшку, герой, коли готує смачну вечерю, герой, коли рятує від падіння з велосипеда, герой, коли просто проводить час з дитиною, герой, коли вислухає, підтримає, допоможе з уроками... Але для тих дітей, батько яких служить у   Збройних Силах України, був учасником АТО, ООС - тато подвійний герой. Якою теплотою, ніжністю переповнені рядочки дітей про  татусів. Батько - це друге крило любові до дитини. І його роль у вихованні донечки чи синочка дуже важлива.   Адже бути батьком - дорогим і любимим татусем - не природна якість, цьому потрібно вчитися.  І ви отримаєте найвищу в світі радість, найвищу насолоду, коли ваш син чи донька зможуть сказати на весь голос: „Я люблю свого тата, хочу бути таким, як він! Пишаюся тобою, татку."
 

 

« повернутися

Вхід для адміністратора