A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День cоборності України — одне зі знакових свят українського державотворення.

Дата: 03.02.2020 16:29
Кількість переглядів: 80

День cоборності України — одне зі знакових свят українського державотворення. День соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. Тільки разом збережемо незалежність.

Такі свята долучають нас до історії, допомагають зрозуміти своє місце в суспільстві. Виховують любов до Батькiвщини, повагу до людської гiдностi, почуття патріотизму.

Ранок 22 січня розпочався в школі з виконання Державного Гімну України та єдиної виховної години «День соборності України». Стіни школи прикрашав фотоколаж  «Україна в тобі!», який заздалегідь готували учні 1-11 класів.Учні та вчителі в цей день прийшли у вишиванках.

Для учнів 4-х класів активісти-старшокласники організували квест «Подорожуємо Україною», а в 10-А класі відбулася вікторина «День соборності України». Учні 10-В класу долучилися до міського заходу «Ланцюг єдності».

День був насичений цікавими подіями, яскравими враженнями. Кожен відчув себе причетним до свята, а головне – частинкою єдиної держави  УКРАЇНИ.Адже в єдності наша сила.


« повернутися

Вхід для адміністратора