A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Заходи до дня Гідності та Свободи у БСШ №1

Дата: 23.11.2020 16:28
Кількість переглядів: 99

 

З нагоди роковини початку масових акцій громадянського протесту, які відбулися під час Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), відзначення Дня Гідності та Свободи (21 листопада) та з метою сформованості розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем та розвитку бажання стати гідними громадянами України 20 листопада у Білоцерківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням слов'янських мов були проведені тематичні заходи як в онлайн, так і офлайн форматі.

Для учнів 3-х класів  була проведена єдина виховна година "Укаїна - територія гідності та свободи!". Учасники освітнього процесу ознайомились з історією виникнення свята та засвоїли поняття «гідність» та «свобода».

Учні 4-х класів стали учасниками цікавого інтерактивного заходу, проведеного завідуючою бібліотеки Шабановою Л.М., під час якого вони познайомились з історією героїчної боротьби українського народу за державну незалежність протягом свого історичного шляху «Україна пам’ятає. Ціна Незалежності» та «хвилину мовчання» з метою вшанування українців, загиблих на ім’я своєї держави. 

Учні 9-Б класу (класний керівник Передерій Т.А.) самостійно підготували презентацію про День Гідності та Свободи та презентували її на онлай-годині класного керівника.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора