A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Дистанційна освіта  у ЗДО №8 «Золотий півник»

Дата: 27.04.2020 16:03
Кількість переглядів: 71

 

          На даний час всі ми опинилися в не досить комфортних умовах. Педагогічні працівники  не мають  можливостей повноцінно організовувати освітній процес, а  вихованці відвідувати садочок. Колектив закладу деякий час перебував в активному пошуку форм роботи, які б задовольняли потреби дітей, запити батьків та відповідали нашим можливостям. І таке рішення було знайдено. Це веб-сайт закладу http://bilatserkva-dnz8.edukit.kiev.ua/  та поширення інформації у вайбер-групах серед батьків вихованців.

«Якби ваші малюки сьогодні були у садочку, тема нашої ранкової зустрічі звучала б так…» Такими словами розпочинається щоденне звернення педагогів до батьків вихованців. У цьому зверненні:  конкретні поради як організувати дитячу життєдіяльність, на що можна звернути увагу, яку художньо-продуктивну діяльність можна організувати з дітьми  в домашніх умовах тощо.  А ще до уваги батьків поради від практичного психолога закладу та вузьких спеціалістів. Проведене опитування серед батьків вихованців свідчить про доцільність такої форми роботи.

Під час карантину пріоритетним питанням є  самоосвіта педагогічних працівників. 22 квітня всі педагогічні працівники мали можливість взяти участь у Zoom-конфереції «Світ у картинах художників» з доктором педагогічних наук, провідним науковим співробітником відділу дидактики Інституту педагогіки НАПН України  Людмилою Володимирівною Шелестовою.


« повернутися

Вхід для адміністратора